HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.03.01. 01:23 amikeruletunk

Jeges, záróbuli fényfürdőben

A Lőrinci Jégpálya záróbulija február 26-án délutántól 16 órától 22 óráig tart majd a XVIII. kerületi Bókay Kertben. A műjégpályát a hétvégén vehetik birtokba a látogatók ebben a szezonban utolsó alkalommal. A rendkívüli sikerre való tekintettel a korcsolyázás minden télen hagyományteremtő sportlehetőség lesz a kerületben.

A télbúcsúztatás nem pusztán korcsolyázásban merül ki, hanem modern hangulatban, mégis retro kulisszák előtt bulizhatnak késő estig a jégen táncolók. A nosztalgikus „csomagolással” ellenétben modern diszkó zene szól majd a hangszórókból.

Az egykori keletnémet IFA teherautógyár egyik modellje – egy 1983-as piros Robur kisbusz - lesz a „zenedoboz”, ugyanis több mint 10 kilónyi hanglemez, CD-k, lemezjátszók, projektor, diszkó gömb és hangfalak alkotják a berendezést, amelyet két DJ csapat, a Holy Rollers és a Robur Sound System üzemeltet. Az esti szórakozást fényfestékek játéka kíséri majd. A Fullkolor nevű stáb fényfestésével eddig a Művészetek Völgyében, a Tűzraktérben és más kulturális helyszíneken találkozhatott a közönség. Most a Bókay Kert környezetéhez, és persze a jégpályán rendezett buli hangulatához illeszkedő látványt varázsolnak a táncolók köré.

Bajory Ágnes Rita-bp18.hu

 

komment

süti beállítások módosítása