HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2010.12.18. 03:00 amikeruletunk

A havannai polgárok választ várnak a szocialistáktól.

A kerületi szocialisták a múlt káros örökségével továbbra sem szeretnének szembenézni ehelyett a választók bizalmát élvező fideszes és kdnp-s önkormányzati képviselők, tisztségviselők lejáratásán ügyködnek. A szocialisták az elmúlt 16 évvel kapcsolatos érdemi válaszok és érdemi munka helyett továbbra is acsarkodnak gátlás nélkül hazudoznak és úgy gondolják, hogy még mindig bármit következmények nélkül megtehetnek.

Nemrég az egyik szocialista blogon az egyik bejegyzés azt állította, hogy a új városvezetés elkezdte a Havanna-lakótelep büntetését ezáltal a FIDESZ-KDNP becsapta az ott élő embereket. Mindezt annak függvényében állítják a szocialisták, hogy lehetőségeikhez mérten Ughy Attila polgármester és Kiss Róbert (KDNP) önkormányzati képviselő mindent megtesznek azért, hogy a Havanna-lakótelepre ne a bűnözés a mocsok az igénytelenség a kilátástalanság legyen a jellemző, mint az elmúlt 16 év során. Mellesleg a szocialisták havannai elképzeléseiről ügyködéseiről a havannai polgárok határozott választ adtak a 2010-es országgyűlési és önkormányzati választások idején amikor is eddig soha nem látott mértékben adtak bizalmat a Fidesz-KDNP-nek.

A FIDESZ-KDNP a szocialisták hazug demagóg állításával szembe fontos tartja a Havanna-lakótelep sorsát fejlődését és mindent meg tesz az ott élő polgárok életkörülményeinek javítása érdekében. A FIDESZ-KDNP a Havanna fejlődésének a pártján áll ennek következtében meg fogja valósítani lépésről lépésre az új Havanna felépítését ahol élni és boldogulni is lehet.

A szocialisták mindig becsapták a Havannán élő embereket őket a választási kampány időszakát leszámítva soha nem érdekelte a lakótelep jelene és jövője. Érdekes módon az MSZP Havannához köthető önkormányzati képviselőit Kőrös Pétert és Vilmányi Gábort az MSZP csúfos választási bukását követően nem lehet látni a lakótelepen.

Igaz Kőrös Péter és Vilmányi Gábor számára mindig fontosabb volt a haverok baráti üzleti körök igényeinek kielégítése önkormányzati beruházások rendszeres túlszámlázása által és a Rióba történő fékeveszett partykon történő részvétel, mint a köz szolgálata. Ennek is köszönhető, hogy az előző városvezetés 11 milliárd forintos adósságot hagyott a kerületiekre.

Kőrös Péter és Vilmányi Gábor mai napig adós a magyarázattal, hogy miképpen fordulhatott elő hogy rövid idő alatt 11 milliárdra nőt a kerület adóssága és mire költötték ezt a 11 milliárd forintot.

komment

süti beállítások módosítása