HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2012.01.07. 06:47 amikeruletunk

Jubileumi koncerttel indul az év

Jubileumi koncerttel indul az év

Új évi hangversenyt ad január 8-án (vasárnap) 18 órától a Dohnányi Ernő Zeneiskola az önkormányzat támogatásával a Pestszentimrei Sportkastélyban.

Az immár hagyományosnak mondható kerületi új évi koncertet 10. alkalommal rendezik meg, s azt minden évben nagy érdeklődés kíséri. 
Az ünnepi program védnöki tisztét Ughy Attila polgármester, országgyűlési képviselő és Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem professzora tölti be. Új évi köszöntőt Ughy Attila mond, a műsort pedig Solymosi Tari Emőke zenetörténész ismerteti. 
Szenthelyi Miklós mellett fellép Faludi Judit Liszt-díjas gordonkaművész, Lakner Gábor tárogatóművész, a Botafogo Táncegyüttes, az iskola ifjúsági fúvószenekara Dohos László Liszt-díjas karnagy és szimfonikus zenekara Tóth Gergely József karmester vezényletével. 
A belépőjegyek 1000 forintos áron kaphatók a Dohnányi Ernő Zeneiskolában (Gyöngyvirág u. 7–9.) vagy az előadás előtt egy órával a Pestszentimrei Sportkastélyban (Kisfaludy u. 33/b)

BP18

komment

süti beállítások módosítása