HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.08.21. 23:15 amikeruletunk

Vidékfejlesztési kabinethétvége Fülöpházán

Balogh József országgyűlési képviselő, Fülöpháza Község polgármestere meghívására a Felső-Kiskunságba látogatott a Fidelitas Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinet.
 
Augusztus 12. és 14. között Fülöpházán tartott kabinethétvégét a Fidelitas Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinet Chladek Tibor szervezésében. A kabinet tagjai közelebbről megismerhették a tanyasi turizmusról és vendégszeretetéről híres település életét, tartalmas beszámolót hallhattak a Nemzeti Tanyafejlesztési Programról, amelyet július 28-án V. Németh Zsolt vidékfejlesztési államtitkár és Balogh József, a Magyarországi Tanyákon Élők Egyesülete elnöke Fülöpházán jelentett be, és megtekinthették a XI. fülöpházi póni- és nagylovak kettes fogathajtó versenyét, amely augusztus 13-án került megrendezésre.
Vidékfejlesztési kabinethétvége Fülöpházán 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A kabinethétvégén részt vett Falusi Vajk Zsolt vezetésével a szolnoki, Havasi Zoltán vezetésével a XVIII. kerületi, Komár Gergő országos alelnök vezetésével pedig a kaposvári Fidelitas-csoport több tagja is. A Fidelitas Központi Irodáját Ács Arnold Bence, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Vidékfejlesztési Munkacsoportját Harangi Fülöp képviselte a szakmai beszélgetésekben valamint jókedvben és vidámságban, továbbá finom, tájjellegű ételekben és italokban egyaránt gazdag hétvége folyamán.

komment

süti beállítások módosítása