HTML

2011.02.21. 23:54 amikeruletunk

Szakmai együttműködés a Fidelitas és az IKSZ között

A Fidelitas Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési kabinetje valamint az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Vidékért munkacsoportja a két szervezet közötti partneri viszonyt alapul véve az együttműködést szakmai alapokra helyezte.

Ennek értelmében Stágel Bence, az IKSZ elnöke az IKSZ Vidékért munkacsoportjából, a munkacsoport szociálpolitikai szakreferensét, az IKSZ XVIII.kerületi alelnökét Harangi Fülöpöt bízta meg a Fidelitas és az IKSZ vidékfejlesztésért-mezőgazdaságért felelős szakmai munkacsoportok közötti kapcsolattartással.

A Fidelitas és az IKSZ vidékpolitikai munkacsoportjai egyaránt vallják, hogy a magyar vidék és mezőgazdaság ügye nemcsak a falun élő, mezőgazdasági termeléssel foglalkozó honfitársaink gondja, mivel a vidék sikereinek és kudarcainak a társadalom minden egyes tagja részese. Ezért az élhető vidék megteremtése elképzelhetetlen a fiatalok aktív részvétele nélkül.

A Chladek Tibor vezette Fidelitas Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinet, valamint a Kovács István vezette IKSZ Vidékért Munkacsoport feladatának tekinti azt, hogy a vidék társadalmával összefogva egy sokkal sikeresebb, emberibb és igazságosabb jövőképet teremtsen a hazai mezőgazdaság számára, és együttesen elérjék azt, hogy a agrárfiatalság apáink nyomdokaiba lépve folytassa, és ne felhagyjon a mezőgazdasági tevékenységgel.

(iksz.net)

komment

süti beállítások módosítása