HTML

2010.11.02. 22:57 amikeruletunk

Szaniszló megnyugodhat

Szaniszló Sándor a XVIII.kerület egykori MSZP-s alpolgármestere, fővárosi képviselő Hagyó Miklós barátja a napokban sajtótájékoztatót tartott az MSZP központi székházában ahol a kerületi átadás átvétel során előforduló eseményeket eltúlozva diktatúra kiépítésével vádolta meg a kerület fideszes vezetését amiatt, mert teszi a dolgát és tiszta képet szeretne kapni az elmúlt évek hatalomgyakorlásáról a közpénzek felhasználása tekintetében.

A kerület vezetése minden esetben a jogszabályoknak megfelelően cselekszik így a hatályos jogszabályoknak megfelelően cselekedett akkor is amikor informatikai szakemberek segítségével a reális helyzetkép feltérképezése érdekében minden egyes számítógépről biztonsági mentést végrehajtva mentésre kerültek a PC-n található adatok. Ugyanis nem volt semmilyen garancia arra, hogy bizonyos adatok nem tűntek volna el ezen számítógépekről másrészt az átadás-átvétel során megkapott dokumentumok nem egészen a valósságot tartalmazzák.

Azonban Szaniszló Sándor megnyugodhat, mivel a biztonsági mentések során állításával ellentétben nem kerültek mentésre az okmányiroda adatai így senki nem fogja megtudni azt, hogy az aktuális luxusutazásai előtt mikor kért vízumot Chilébe, Braziliába vagy éppen Kubába.

Az új önkormányzatot egyetlen egy dolog érdekli mégpedig az, hogy elmúlt évek pénzmozgásai tekintetében a közpénzek felhasználása szabályszerűen történt-e vagy sem. Ha pedig nem akkor a felelősök megnevezésére sor fog kerülni még akkor is ha az egyes szocialista politikusoknak nem igazán tetszik.

( szerkesztőség)

komment

süti beállítások módosítása