HTML

2012.08.22. 00:21 amikeruletunk

Hatalmas siker a Sportkastélynál

1635_0.jpgIdén először a Sportkastélynál rendezték meg a Szent István Napi utcabált, amely a várakozásokat is felülmúló sikerrel zárult.

A kora délutáni órák mérsékelt érdeklődése után az ötórai kenyéráldáson már kerülgetni lehetett az embereket. Az ide látogatók időzítése tökéletes volt, hiszen a programot szervező Együtt Pestszentimréért Egyesület elnökének, Dunavölgyiné Lipokatich Margitnak rövid megnyitója után, a kerületben először tartottak kenyéráldást. Miután dr. Jaczkó Sándor lelkész megáldotta a nemzetiszínű szalaggal átkötött kenyeret, néptáncos lányok kínálgatták a közönséget apróra vágott, friss kenyérszeletekkel. A délutáni programot leginkább a családosok és köztük is a gyerekek élvezték a legjobban. A legnagyobb sikert talán a póni lovaglás aratta, de az ugráló vár is hasonlóan sokakat vonzott. Az esti utcabálra becslések szerint kétezren is ellátogattak, a jelen lévő Lévai István Zoltán, Csabafi Róbert, Bauer Ferenc képviselők is hangsúlyozták a rendezvény sikerét, amit az is kiválóan igazolt, hogy a Kaméleon Zenekarnak a tízórai tűzijáték után is volt még bőven közönsége. 

Nagyon örülünk, hogy ilyen jól sikerült a rendezvény, és hogy ennyien eljöttetek, szeretnénk megköszönni a fellépőknek, hogy honorárium nélkül is elvállalták a szereplést, illetőleg az önkormányzatnak a támogatását, ami nélkül nem valósulhatott volna meg a mai remek nap – hívta fel rá a figyelmet Dunavölgyiné Lipokatich Margitnak, az egyesület elnöke.

Kovács Viktor-Bp18

komment

süti beállítások módosítása