HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2012.08.19. 03:54 amikeruletunk

A Havanna-lakótelepet újra meghódítják a tanyasi ízek

A fülöpházi önkormányzati bolt augusztus 4-i átadását követően újabb üzlettel bővült a Magyar Tanyasi Termék Nonprofit KFT üzletköre. Augusztus 15-től kezdődően a főváros XVIII. kerületében található Tanyasi Áruk Boltjában is a Magyar Tanyasi Termék Nonprofit KFT által a felső-Kiskunságból felvásárolt tanyasi termékek kerülnek értékesítésre.

A Havanna-lakótelepet újra meghódítják a tanyasi ízek  

 


A közelmúltban a Havanna utca 50. szám alatti üzlethelyiség a Nemzeti Tanyafejlesztési Program forrásaiból felújításon és átalakításon ment keresztül, hogy a legkorszerűbb technológiával, vevőbarát környezetben várhassa a tanyasi ízekre vágyó fővárosi vásárlókat.

 

A Havanna-lakótelepet újra meghódítják a tanyasi ízek  

 

Mint ismeretes, a Magyar Tanyasi Termék Nonprofit KFT - melyet Fülöpháza, Kerekegyháza, Kunszentmiklós és Szabadszállás önkormányzatai közösen hoztak létre - egy a termeléstől a feldolgozáson át az értékesítésig tartó zárt termékpályát kíván létrehozni a tanyasi termékek piacra jutásának érdekében. Ennek jegyében került átadásra a szabadszállási piac és régiós piacközpont, a fülöpházi önkormányzati bolt, valamint a fülöpházi baromfi-vágópont és tésztaüzem is. A közeljövőben Kunszentmiklóson magyar termékház és piac, Budapesten és Kecskeméten pedig újabb üzletek nyílnak majd a Magyar Tanyasi Termék Nonprofit KFT közreműködésével.

 

A Havanna-lakótelepet újra meghódítják a tanyasi ízek

chladektibor.fidesz.hu

komment

süti beállítások módosítása