HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2012.08.02. 14:13 amikeruletunk

Tájékoztatás a zöldhulladék-gyűjtő zsákokat helyettesítő matricákról

1594_1.jpgEzúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az elmúlt időszakban a megnövekedett keresletre való tekintettel hosszabb lett a „Kerti zöldhulladék” felirattal ellátott, zöldhulladék-gyűjtő zsákok beszállítási ideje. Ennek következtében a zöldhulladék-gyűjtő zsákok értékesítése átmenetileg szünetel, előreláthatóan szeptember hónapban folytatódik. 

Az átmeneti időszakra a zöldhulladék gyűjtéséhez, a lakosság folyamatos kiszolgálásának érdekében az FKF Zrt. rendkívüli gyűjtési rendszert vezet be, így a Társaság emblémájával ellátott matricát bocsát a lakosok rendelkezésére.

A zöldhulladék ideiglenesen leadható maximum 100 liter űrtartalmú, bárhol megvásárolt, bármilyen színű, az FKF Zrt. által kibocsátott matricával ellátott zsákban a Jegenye fasori (XVIII. ker.) és a Nagytétényi úti (XXII. ker.) hulladékudvarokban, valamint kihelyezhető a lakókörzetre érvényes zöldhulladék gyűjtési napokon.

A matricák megvásárolhatóak lesznek a budapesti lakossági hulladékgyűjtő udvarokban és az FKF Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában (IX. kerület Ecseri út 8-12.) illetve előre láthatóan Önkormányzatunk ügyfélszolgálatain is 160 Ft/db áron. Az ár tartalmazza a szolgáltatás költségeit.

A korábban megvásárolt zsákok továbbra is folyamatosan felhasználhatók. A matricák érvényesek a zsákok újbóli forgalomba kerülését követően is, de legkésőbb 2012. december 31-ig.

(bp18.hu)

 

komment

süti beállítások módosítása