HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2012.02.20. 02:40 amikeruletunk

Vársogazda kártyával olcsóbb a Tanyabolt!

 A Havanna utca 50. szám alatti Tanyasi Áruk Boltja is csatlakozott a XVIII. kerületi önkormányzat által meghirdetett Városgazda kezdeményezéshez. A Városgazda Kártyát kiváltók tej- tejtermékeket 10% kedvezménnyel, minden egyéb terméket 5% kedvezménnyel vásárolhatnak az üzletben.

 
Vársogazda kártyával olcsóbb a Tanyabolt! 
 
 

 

„Visszaadjuk a reményt, hogy egészségesen, tiszta rendszerben, eltökélten, szívvel-lélekkel és sok munkával élhetőbbé és szerethetőbbé tehetjük a lakókörnyezetünket. Ez a kártya ezt hivatott megjeleníteni: a közösségért érzett felelősséget. A kártya révén könnyebb lehet az itt élők élete” – Ughy Attila, Pestszentlőrinc-Pestszentimre polgármesterének ezen szavai olvashatóak a www.varosgazdakvagyunk.hu weboldalon.

A Városgazda Kártya kiváltói számos szolgáltatást vehetnek kedvezményesen igénybe a XVIII. kerületben, ezáltal is erősítve a lokálpatriotizmust Pestszentlőrinc-Pestszentimrén. A kártyát kiváltók a Brachot Hungary KFT által üzemeltetett Tanyasi Áruk Boltjában 10% kedvezményt kapnak minden tej- tejtermékre, minden egyéb terméket pedig 5% kedvezménnyel vásárolhatnak meg.

„Pestszentlőrinc-Pestszentimre nekünk is szívügyünk, ezért örömmel csatlakoztunk a kerületi önkormányzat által meghirdetett Városgazda kezdeményezéshez. Reméljük, hogy ezzel a lehetőséggel tovább erősíthetjük az otthonukhoz való kötődést a XVIII. kerületi polgárokban, és minél több egészséges tanyasi élelmiszert juttathatunk el a pestszentlőrinc-pestszentimrei polgárok asztalaira” – nyilatkozta Chladek Tibor, a Brachot Hungary KFT ügyvezető igazgatója.

A boltról és az azt üzemeltető vállalkozásról a www.brachot.honlap.hu honlapon találhatnak további információkat az érdeklődők. 

komment

süti beállítások módosítása