HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.08.26. 23:12 amikeruletunk

Utcabál lokálpatriótákkal

Az Együtt Pestszentimréért Egyesület immár 5. alkalommal rendezett nagy sikerű Szent István-napi utcabált a Hősök terén augusztus 19-én.


Dunavölgyiné Lipokatich Margit, az Együtt Pestszentimréért Egyesület (EPE) elnöke, az egykori pestszentimrei utcabálok újraálmodója öt évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal szervezett utcabált, melynek célja a közösségek kialakulásának elősegítése volt.

A fellépőket idén is igyekeztünk a Pestszentimrén vagy a kerületben élő művészek közül meghívni, ahogy a vállalkozók is helyiek voltak, akik az ételt-italt, az édességet árusították – mondta Dunavölgyiné Lipokatich Margit, az egyesület elnöke.

Immár hagyományosan minden évben augusztus 19-én rendezi meg a civil szervezet az utcabált, melyen ezúttal is minden korosztály talált kedvére való szórakozást. Egész délután szólt a zene, míg a színpadon váltották egymást az előadók.

A programban szerepelt Kiss András és Bojtos Luca, akik musicalrészleteket adtak elő. Fergeteges koncertet tartott a Kék Bab zenekar, s a résztvevők táncos bemutatóval fűszerezve ízelítőt kaptak az ír zenéből is. Az utcabálon a Chameleon zenekar szolgáltatta a talpalávalót.

A szórakozni vágyókat büfé, sörsátor, borpatika, a gyerekeket pedig arcfestés várta. Este 22 órakor látványos tűzijátékban gyönyörködhettek a résztvevők.

Fülep Erzsébet-Bp18

komment

süti beállítások módosítása