HTML

2011.07.24. 03:41 amikeruletunk

Szent István Napi utcabál

Az Együtt Pestszentimréért Egyesület idén ötödik alkalommal rendez utcabált Pestszentimrén, augusztus 19-én, a Hősök terén, az egykori Patika téren.


Az imrei civil szervezet egy évtizedekkel korábbi helyi hagyományt keltett életre azzal, hogy öt évvel ezelőtt megrendezte az első Szent István napi táncmulatságot. Már az első rendezvénynek akkora volt a látogatottsága, melyet régóta nem látott Pestszentimre, és olyan nagy sikert aratott, hogy nem vált kérdésessé az utcabál évenkénti megtartása.

A szervezők ígérik, hogy a korábbi évekhez hasonlóan idén is minden korosztály talál kedvére való kikapcsolódást. Az esti rendezvényre 18 órától várják a szórakozni vágyókat. A zenés műsort követően indul a tánc, lesz ugráló vár, arcfestés, büfé, sörsátor és természetesen 22 órakor tűzijáték.

A fellépőket idén is igyekeztünk a Pestszentimrén vagy a kerületben élő művészek közül meghívni, ahogy a vállalkozók is helyiek, akik az ételt-italt, édességet árusítják majd. Nonprofit szervezetként, mindent támogatásból kell megoldanunk, az idei évben Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat volt ebben a legnagyobb segítségünk – mondta el Dunavölgyiné Lipokatich Margit, az egyesület elnöke.

K.V-bp18.hu

komment

süti beállítások módosítása