HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.02.25. 00:57 amikeruletunk

Segítik a vállalkozásokat!

Az önkormányzat kiemelten fontosnak tartja, hogy a kerületi vállalkozásoknak segítséget nyújtson a sikeres működéshez. A fővárosi vállalkozásfejlesztési program hatékony elérése érdekében hamarosan ügyfélszolgáltatások indulnak a vállalkozások számára a Vagyon18 Zrt. közreműködésével.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány együttműködésével alakítják ki a szolgáltatásokat, a kedvezményes finanszírozás, a pályázati támogatások és az üzletviteli tanácsadás területén.

A kerületi mikro-, kis és közepes vállalkozásoknak fokozott segítséget kíván nyújtani az új kerületi vezetés, ezzel is hozzájárulva a munkahelyek megőrzéséhez és új munkahelyek létrejöttéhez.

 Integrált együttműködés jön létre a fővárosi program és a kerületi önkormányzat között a vállalkozások segítésére - tájékoztatott dr. Nagy Miklós, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány ügyvezető igazgatója. - Elsődleges feladatunk a hozzáférés biztosítása a kedvezményes finanszírozási programokhoz, tájékoztatás a pályázati lehetőségekről. Igény esetén a tanácsadói program keretében a pályázatok előkészítéséhez is segítséget kaphatnak az érdeklődők. A kerület vállalkozói számára olcsó és egyszerűen elérhető, jó termékeket kínálunk annak érdekében, hogy az igénybevett támogatások segítségével megtermelt profit a vállalkozásoknál maradjon, így azok időt, energiát és pénzt takaríthatnak meg.
A szolgáltatások a jövőben a kerületi sajátosságoknak megfelelően tovább bővülhetnek. A pontos részletekről folyamatosan tájékoztatást adunk.

Sütő Nagy Zsolt

bp18.hu

komment

süti beállítások módosítása