HTML

2011.01.21. 00:51 amikeruletunk

Biztonságos szórakozást!

A Jövő Ifjúságáért Egyesület mély megdöbbenéssel értesült a szombat éjjeli West Balkán szórakozóhelyen bekövetkezett tragédiáról, amely során három fiatal lány életét vesztette. Őszinte részvétünket fejezzük ki az elhunytak családtagjai, barátai és ismerősei felé.

Véleményünk szerint, a jogszabályok betartásával elkerülhető lett volna ez a szörnyű tragédia. Ezért jelentős felelősség terheli azokat akik profitéhségük következtében a megengedettnél jóval több fiatalt engedtek be a szórakozóhelyre, mint amennyien biztonságosan elfértek volna ott. Nem ez a első esett, hogy a szervezők és az üzemeltetők profitéhsége miatt egy buli balesettel, vagy éppen ahogy most is halállal végződik.

Ennek következtében kezdeményezzük, hogy a fiatalok által látogatott szórakozóhelyek biztonságának azonnali megteremtése érdekében, legyen ellenőrizhető, hogy az adott szórakozóhely megfelel-e a biztonsági előírásoknak. Az ellenőrző hatóságok számára pedig megfelelő eszközöket garantáljon a jogszabály, az esetleges visszaélések kiküszöbölésére. Nem engedhető meg, hogy a fiatalok a szórakozóhelyeken a biztonsági előírások be nem tartása miatt életveszélynek legyenek kitéve.

Javasoljuk, hogy azon szórakozóhelyeket zárják be amelyek nem felelnek meg a biztonsági előírásoknak!

Jövő Ifjúságáért Egyesület

komment

süti beállítások módosítása