HTML

2010.12.22. 05:24 amikeruletunk

Átalakítás előtt a botrányos közétkeztetés

A korábbi városvezetés 2009 decemberében egyik napról a másikra felmondta a szerződést a közétkeztetést biztosító szolgáltatóval és új céggel kötött szerződést. Ez a helyzet kétszeresen is problémát okoz mind a mai napig a kerületnek. Egyrészt ezen helyzet miatt a szabálytalan eljárás okán a kerület folyamatosan kapja a bírságokat a Közbeszerzési Döntőbizottságtól, másrészt folyamatosak a panaszok az étel minősége miatt.

A gyerekektől az idősekig sok ezren érintettek a közétkeztetésben és sokan szomorú szociális körülményeik miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy akár rövidebb ideig is kilépjenek a rendszerből, mivel sokaknak ez biztosítja a napi megélhetést.

Az új városvezetés elkötelezett abban, hogy a korábbi önkormányzat felelőtlen döntései által okozott helyzetet kezelje. A közétkeztetés ügyében lépni kell. El kell érni, hogy az érintettek érezhető javulást tapasztaljanak a közétkeztetésben.

Az új közbeszerzési eljárás során több szereplő bevonásával olyan versenyhelyzetet kell teremteni amely a valódi minőségi szolgáltatáshoz vezet.

komment

süti beállítások módosítása