HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2010.11.29. 03:00 amikeruletunk

Alkotóműhely pedagógusoknak

Az alkotóműhelyben a délután folyamán összesen 82 pedagógus vett részt, akik folyamatosan érkeztek még késő délután is a rendezvényre. A pedagógusok első alkalommal vehettek részt ilyen összetett és nagyszabású műhelyfoglalkozáson.
Diráné Huszár Gertrúd tanár, a program ötletgazdája, szervezője és koordinátora üdvözölte a foglalkozáson megjelent népes alkotósereget.

 A hagyományteremtő céllal megszervezett programon kerületünk pedagógusai, valamint civil szervezetek képviselői vettek részt: óvónők, tanítók, általános iskolai- és középiskolai tanárok, szakkörvezetők, valamint a Nagycsaládosok Szent Lőrinc egyesületének elnöke és elnök helyettese, illetve a Pedagógiai Intézet és Helytörténeti Gyűjtemény néhány munkatársa.

Diráné Huszár Gertrúd, a munkaközösség vezetőjének üdvözlő szavai után a rendezvényt dr. Lévai Zoltán alpolgármester nyitotta meg.
Lehetőség nyílt karácsonyi üvegtál, repesztett technikával  falikép, valamint selyemszalagos, csillámporos hógömb, és antikolt mécsestartó készítésére.
A délután végére igazi műalkotások születtek. Bámulatos kreativitásról, ötletességről tettek tanúbizonyságot pedagógusok.

Holczer György fejlesztőmérnök ajánlotta fel az alkotóműhely foglalkozásához szükséges összes alapanyagot és kiegészítő terméket térítésmentesen.
Tavasszal ismét sor kerül a programra, mely során újabb technikákat mutatnak be. Mivel a programot hagyományteremtő céllal indították útjára, rendszeressé szeretnék tenni a jövőben a hasonló jellegű műhelyfoglalkozásokat.

bp18.hu

komment

süti beállítások módosítása