HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.12.18. 00:28 amikeruletunk

A gyerekek szebb karácsonyáért

Több kerületi civilszervezet összefogott köztük, a Jövő Ifjúságáért Egyesület és a FIDELITAS XVIII. kerületi csoportja is azért, hogy szebbé varázsolják a kerületben élő rászoruló gyerekek karácsonyát. A jótékonysági akció keretében számtalan gyerekjáték, rajzeszköz és mesekönyv gyűlt össze. Az ajándékokat a Gyöngyvirág utcai Gyermekotthon javára ajánlották fel.

Az akció sikerességéről Havasi Zoltán a Fidelitas kerületi elnöke elmondta, hogy Magyarország legnagyobb ifjúsági szervezetének kiemelt szerepe van abban, hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét a jótékonysági, önkéntes akciók szükségességére. Ma az ifjúság az a korosztály, amelynek társas és szociális készségei a legnagyobb mértékben alakíthatóak, ezáltal joggal várhatjuk el tőlük az ilyen típusú jótékonysági akcióban történő részvételt.

Az összegyűjtött ajándékokat Borbély Zoltán, a Jövő Ifjúságáért Egyesület elnöke és Havasi Zoltán, a Fidelitas kerületi elnöke személyesen vitték el a gyűjtőponthoz, ezzel is remélve, hogy még több nélkülöző gyermek ünnepli majd boldogan a karácsonyt.

Fidelitas 18ker

komment

süti beállítások módosítása