HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.12.14. 03:35 amikeruletunk

Városgazda Kártya - egyre több kerületi regisztrál

A baloldali Kacsa Magazinban megjelent hírek ellenére egyre több kerületi lakos él a Városgazda Kártya nyújtotta lehetőségekkel. A november 1-je utáni első napokban még csak egy-két igénylő jelentkezett az önkormányzat ügyfélszolgálatán, azonban pár nap elteltével igencsak megélénkült az érdeklődés a Városgazda Kártya iránt. Amint azt az ügyfélszolgálat munkatársaitól megtudtuk, a szélesebb körű média megjelenés után napi 50-60 új regisztrációt végeznek el.

Az igénylők többsége nem az elektronikus, hanem a nyomtatott sajtóbeli megjelenés nyomán szerzett tudomást a lehetőségről. Eleinte többségében internetet nem használó nyugdíjas vagy középkorú polgárok igényelték a kártyát, ám most már sok fiatal is érkezik, akik annak ellenére jobban bíznak a személyes kapcsolatfelvételben, a hivatalban történő regisztrációban, hogy egyébként akár napi szinten is használják a világhálót.

Tény, hogy a számítógép személytelen, és nem is bízunk benne annyira, mint egy kedves ügyintézőben. A Városgazda Kártyáról részletes tudnivalók a www.varosgazdakvagyunk.hu oldalon találhatók. A kártyát itt is lehet aktiválni, de az ügyfélszolgálat munkatársai a kártya átvételekor ebben is szívesen segítenek mindenkinek, így nyugodtan regisztrálhat az is, aki nem szívesen vagy egyáltalán nem használja az internetet.

pestszentimre.info

komment

süti beállítások módosítása