HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.11.24. 02:55 amikeruletunk

Városgazda Kártya - csak nyerhet vele

 November 1-jén indította el az önkormányzat a Városgazda Kártya-programot, s az eddig eltelt napok tapasztalata is alátámasztja, hogy a lakosság nagyon várta a kedvezményes vásárlás lehetőségét.

 A kerületi polgárokat és a vállalkozókat is igyekszik kedvező helyzetbe hozni az önkormányzatazzal, hogy forgalomba bocsátotta a kedvezményes vásárlásra és szolgáltatások igénybevételére jogosító Városgazda Kártyát. A modell egyszerű: a vásárlók árengedményeket kapnak a matricával jelzett helyeken ezért hasznosabb számukra, ha itt költik el a pénzüket. Az ebből befizetett helyi adók pedig végső soron támogatások és fejlesztések formájában ugyancsak a lakossághoz kerülnek vissza.

 

Mire jó Városgazda Kártya?

  • - A Városgazda Kártyát minden XVIII. kerületi háztartás megkapja.
  • - A kártyát a család minden tagja használhatja.
  • - A kártya által biztosított kedvezményeket csak akkor tudja igénybe venni, ha a kártyát érvényesítették, mert ezt az elfogadóhelyen ellenőrizhetik.
  • - A Városgazda Kártya különböző szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosít a kerület lakosainak.
    - A Városgazda Kártya kedvezményes vásárlást biztosít, de egyéb közéleti, művészeti és oktatási programokhoz további lehetőségeket is felajánl. 
    - A Városgazda Kártya egyaránt szolgálja a kerületieket, valamint a kerületben szolgálatást végzőket akár önkormányzati, akár magáncégről van szó. 
  • további információk: www.varosgazdakvagyunk.hu

komment

süti beállítások módosítása