HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.06.30. 20:46 amikeruletunk

Ingyenes szakmai tanácsadás

A társasházakban élők gyakran kerülnek olyan jogi helyzetbe, amikor alapvető jogi ismeretekre lenne szükségük. A társasház működését, a pályázati lehetőségeket, a gazdálkodást é sok egyebet külön jogi háttér szabályoz, aminek ismerete nagyon fontos manapság.

A kerület lakásállományának jelentős része működik társasházként, ezért is tartja fontosnak az önkormányzat, hogy hasznos információkkal segítse az ott élőket. Az elmúlt időszakban már sokan jelezték, hogy örömmel vennének részt olyan fórumon, ahol választ kaphatnak a legfontosabb kérdéseikre. Leggyakrabban jogi és gyakorlati kérdésekről van szó.

Ezért szervez az önkormányzat július 1-től egyenlőre kísérleti jelleggel, de a hosszabbítás szándékával, ingyenes társasházi jogi és szakmai tanácsadást a lakók részére. A fórumon, amelyet kéthetente szerveznek hétfőnként 13 és 17 óra között az ügyfélszolgálati irodában ( Üllői út 400. ) bármelyik kerületi lakos térítésmentesen részt vehet.

Az előadás-sorozatot a Vagyonkezelő egyik cége a TH18 tartja. Amennyiben a kezdeményezés sikert arat, akkor hosszabb távú megállapodás jöhet léttre a tánacsadást biztosító céggel.

komment

süti beállítások módosítása