HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.05.25. 22:27 amikeruletunk

Testvércsoport lesz a szolnoki és a XVIII. kerületi Fidelitas

2011. május 20-án, pénteken egy tartalmas délutánt töltöttek el szolnoki vendégeikkel közösen a XVIII. kerületi Fidelitas tagjai. A találkozáson döntés született arról, hogy a szolnoki és a pestszentlőrinc-pestszentimrei Fidelitas alapszervezetek testvércsoporti megállapodást kötnek a nyár folyamán.

A szolnoki és a XVIII. kerületi Fidelitas csoport között régóta mély barátság húzódik. A XVIII. kerületi csoportból Chladek Tibor alelnök és Havasi Zoltán csoporttitkár több alkalommal látogatott már a szolnoki fidelitasosokhoz, s nem véletlenül került sor épp Szolnokon a Fidelitas Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinet kihelyezett ülésére 2011. március 19én.

Május 20-án, pénteken baráti látogatást tett Budapesten Falusi Vajk Zsolt, a szolnoki Fidelitas elnöke és Tóth Bence személyi asszisztens, akik XVIII. kerületi Fidelitas több tagjával közösen megtekintették a főváros néhány építészeti és kultúrtörténeti nevezetességét.

Falusi Vajk Zsolt és Chladek Tibor megállapodott abban, hogy a Szolnoki és a XVIII. kerületi Fidelitas alapszervezet testvércsoporti-megállapodást köt, ennek méltó megünneplésére és egy újabb találkozóra a két szervezet tagjai között pedig a nyár elején igyekeznek sort keríteni.

komment

süti beállítások módosítása