HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.04.27. 02:57 amikeruletunk

Elindult az "Egészséges munkahelyért" programsorozat

Egészséges életmód jegyében "Egészségnapot" szervezett munkatársainak a Vagyon18 Nonprofit Zrt. a Bókay Kertben. A rendezvény az egészséges munkahely megteremtését célzó programsorozatnak volt a nyitánya.

A múlt évben a TÁMOP 6.1.2/A KMR egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramra 8 millió forinttámogatási összeget nyertünk el – mondta  Deli Szilvia, a  Vagyon18 Nonprofit Zrt. projekt kapcsolattartója.  – Az mDurance Labor Terhelésélettani Kft. szakorvosok részvételével munkavállalóink egészségi állapotát mérik fel, melynek célja egészségesebb munkahelyi környezet kialakítása.


– Első lépésként felmérjük a dolgozók egészségi állapotát, majd egészségfejlesztési tervet állítunk össze – folytatta Keve Tibor, az mDurance programfelelőse. – Egészségesebb életmód követésére tett javaslatokkal, tréningekkel, programokkal igyekszünk a munkavállalókat rávezetni egészségük megőrzésének fontosságára. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A nyitó programsorozatra a Föld napjához kapcsolódóan a Vagyon18 Nonprofit Zrt. munkatársai a Bókay kertbe kerékpároztak, majd Moharos Melinda dietetikus (Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége) tartott előadást. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fülep E
bp18

komment

süti beállítások módosítása