HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.03.27. 19:57 amikeruletunk

Pályázati tanácsadást nyújt a Fidelitas

Újraindul az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program, melynek keretében 2015. január 31-ig összesen 200 milliárd forintra lehet pályázni. A Fidelitas Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinet pályázati tanácsokkal kívánja segíteni a támogatási időszakban a vidék Magyarországának fiataljait.
 

Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter bejelentette, hogy újraindul az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP), melynek keretében összesen 200 milliárd forintra pályázhatnak mezőgazdasági és kertészeti termelők, erdőgazdálkodók, gazdasági társaságok, mikro-, kis- és középvállalkozások, települési önkormányzatok, nonprofit szervezetek. A legtöbb forrást, a teljes összeg 50%-át az ÚMVP I. tengelyében, azaz a mezőgazdasági, élelmiszer-feldolgozási és erdészeti ágazat versenyképességének javítására lehet igényelni. A Vidékfejlesztési Minisztérium ősszel hirdeti meg a fiatal gazdák indulását támogató jogcímet, gazdaságátadási támogatást 2012 elején lehet majd igényelni.

A Fidelitas Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinet szakmai segítséget kíván nyújtani mindazoknak a fiataloknak, akik az ÚMVP pályázatain szeretnének indulni, ezért pályázatíró szakértők bevonásával létrehoztuk pályázati tanácsadó testületünket - jelentette be Chladek Tibor kabinetvezető. A testületet Mészáros Katalin, a mezőgazdasági munkacsoport vezetője irányítja majd, a testület munkatársai a meszaros.kata@fidelitas.hu e-mail címre várják a fiatalok ÚMVP pályázatokkal kapcsolatos kérdéseit.

komment

süti beállítások módosítása