HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.02.15. 04:17 amikeruletunk

Sárcsapadék és kilógó csatornafedél a Kappel Emília utcában

Évek óta gondot okoz a Kappel Emília utca lakóinak a rengeteg hepehupa és kátyú. Úgy érzik az itt élők hiába küzdenek azért több éve, hogy végre aszfalt kerüljön a veszélyes útszakaszra.

Az utca mindkét végén szakadékok vannak, de a legveszélyesebb az a földből mintegy 30 centiméterre kiálló csatornafedél , amire egy-egy növényt szoktak tűzni a lakók nehogy az erre járó idegen személy véletlenül ráhajtson az autójával.

Az utca egyik végén a lakók a saját költségükön egy rövidke szakaszt leaszfaltoztak ám ahol az aszfalt befejeződik ott egy óriási kátyú alakult ki. Ennek következtében emberek lépésben mernek közlekedni autójukkal.

Időnként ugyan hoznak egy-egy adag földet amivel megtöltik a gödröket, ám ezek az első csapadék után sárcsapdákká válnak, amit az autósok ki sem tudnak kerülni.

A Kappel Emília utca problémája nem ismeretlen az önkormányzat előtt. Az önkormányzat ismeri a problémát azonban megoldására csak akkor van lehetőség ha az utca teljes hosszában kiépül a közműhálózat, mivel csak ezután van értelme leaszfaltozni az utat.

komment

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása