HTML

2011.01.11. 06:15 amikeruletunk

Műlyégpálya a Bókay-kertben

Alighogy megnyílt, máris közkedvelté vált a XVIII. kerület első szabadtéri műjégpályája, a Bókay-kertben (Szélmalom utca 33.).  

 A jégpályát az egyik régi, 375 négyzetméteres salakos teniszpályáján alakították ki a Bókay-kertben.Az önfeledt szórakozáshoz szükséges infrastruktúráról; vagyis öltözőről, melegedőről, világításról, hangosítástól, büféről, valamint szükség esetén  elsősegélyhelyről is gondoskodnak a szervezők.
Január 3-tól 31-ig 9 és 14 óra között ingyenesen vehetik igénybe a kerületi iskolák a korcsolyapályát. Azok a diákok, akiknek nincs saját korcsolyájuk, óránként 200 forintért bérelhetnek a helyszínen.

A létesítmény délután szórakoztató központként működik, ahová kikapcsolódni, találkozni, bulizni járhatnak a fiatalok és az idősebb generáció tagjai.
Így 15 és 20 óra között lehet korcsolyázni, míg 20 és 22 óra között a pálya jégkorongozáshoz kibérelhető.  A bérleti díj 7 ezer forint óránként, a pályához tartozó kis kapukkal.
Január végéig mindennap várják a szervezők a Bókay-kertbe a korcsolyázókat, jégkorongozókat, s ha igény lesz rá, akkor februárra is meghosszabbítja  a szerződést az önkormányzat az üzemeltetővel.
A belépődíj 2 órára 300 forintba kerül, és 400 forintért korcsolya is bérelhető.

Fülep Erzsébet-bp18.hu

 

komment

süti beállítások módosítása