HTML

2010.11.13. 00:52 amikeruletunk

Hosszabb lesz a menetidő

Forgalomkorlátozások léptek életbe a Kőér út és a Budapest határa között a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út burkolatának felújítása miatt. A kétszer kétsávos szakaszon folyamatos sávszűkítés mellett zajlanak a munkálatok, csupán egy-egy forgalmi sáv marad szabadon.

A burkolatfelújítás Vecsés határában, a Ferihegyi repülőtérre vezető út-Üllői út csomópontban a külső sávok lezárásával kezdődött el. A következő két hétvégén, péntek este 6 órától hétfő reggel hatig teljes útzár mellett folyik majd a munka. Az érintett területeken rendőrök segítik a folyamatos haladást. A BRFK arra kéri az autóval a reptér felé tartókat, hogy a megváltozott forgalmi viszonyok miatt a szokottnál korábban induljanak útnak, fokozott figyelemmel vezessenek és minden esetben tartsák be a tájékoztató táblák utasításait.

A beruházás során körülbelül 60000 négyzetméter útpályát javítanak ki hengerelt aszfalt terítésével és összesen 7500 méternyi repedést számolnak fel ott ahol további aszfaltrétegre nincs szükség. A burkolatra a jelek felfestését a szalagkorlátok szükség szerinti javítását és a korláttartó oszlopok egy részének cseréjét a Fővárosi Közterület Fenntartó ZRt. szakemberei végzik

komment

süti beállítások módosítása