HTML

2010.10.20. 20:09 amikeruletunk

Diákhét gála 2010.

A XVIII. kerületben az első diákhetet 1996-ban szervezték meg, s azóta minden évben sor kerül a tanulmányi és sportversenyekre a helyi általános- és középiskolákban. Ebben az évben huszonhat „versenyszámban” próbálhatták ki magukat a diákok. A műveltségi versenytől kezdve a röplabdáig nagyon sokféle, izgalmas próbatételen lehetett részt venni.

A diákhét rendezvénysorozatát az idén a Pestszentlőrinci Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola szervezte. Ezerötszázan jelentkeztek a versenyekre, közülük sokan térhettek haza dobogós helyezéssel, oklevéllel.

A díjkiosztó gálát október 19-én, a Kondor Béla Közösségi Házban rendezték meg. A Diákhét rendezvényt Pintér György, a Pestszentlőrinci Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola igazgatója zárta, a műsorral egybekötött díjkiosztót Kucsák László alpolgármester nyitotta meg. A diákok tőle, illetve Szarvas Zsolt Attilától, az oktatási, kulturális, sport és ifjúsági bizottság elnökétől vehették át elismerő oklevelüket.  A gála egy-egy eredményhirdetése közti időben győztes műsorokból, ének- és táncelőadásokból láthattunk ízelítőt.

komment

süti beállítások módosítása