HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.05.01. 02:07 amikeruletunk

Felelős döntés meghozatala várható, de nem titokban

A szocialisták kerületi pártsajtója a Lőrinci Magazin és a szocialista megmondóemberek a helyi LMP illetve a Jobbik támogatásával Ughy Attila polgármestert hamis színben feltüntetve a valóságnak nem megfelelően tájékoztatva azt állítják, hogy a kerület vezetése a nyilvánosság teljes kizárásával kíván dönteni a Hunyadi Mátyás Gimnázium és a Pitagorasz Általános Iskola átszervezésével kapcsolatban.

Ezzel szemben a valóság az, hogy a kerület vezetése minden érintett vagy érdeklődő számára lehetőséget kíván biztosítani a 2011. május 3-án este 7 órakor kezdődő önkormányzati közmeghallgatáson véleményének kifejtésére. A közmeghallgatás időpontjáról mindenki megfelelő időben értesülhetett a kerületi önkormányzat honlapjának valamint a Városkép újságnak köszönhetően.

Tehát aki akar az részt tud venni a közmeghallgatáson ahol elmondhatja véleményét illetve építő jellegű javaslatait az együttgondolkodás által vezérelve. Szerkesztőségünk bízik benne, hogy a közmeghallgatás megtartását követően a lehető legjobb megoldás fog megszületni a Hunyadi Mátyás Gimnázium illetve a Pitagorasz Általános Iskola az Evangélikus Egyháznak történő átszervezésével és az Egyház által tervezett hiánypótló oktatási centrum megvalósításával kapcsolatban.

Szerkesztőség

komment

süti beállítások módosítása