HTML

A Mi Kerületünk

Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgárainak oldala.

Friss topikok

Linkblog

2011.02.05. 06:02 amikeruletunk

Február elsejétől lehet jelentkezni az ÚSZH pályázataira

Az Új Széchenyi-hitelprogramok közvetítőinek kiválasztására kiírt pályázatra február elseje óta már lehet jelentkezni – közölte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) pénteken.

Az Új Széchenyi-terv honlapján közzétett közlemény szerint az Új Széchenyi-hitelprogram (ÚSZH) keretében egy pályázatba vonták össze a korábbi mikrofinanszírozók, illetve külön a hitelintézetek részére kiírt pályázatokat. A kiírás a közvetítő vállalkozásfejlesztési alapítványok, pénzügyi vállalkozások, illetve hitelintézetek számára nyújt kedvező kondíciójú hitelrefinanszírozást annak érdekében, hogy a mikro- és kisvállalkozások kedvezményes támogatáshoz jussanak.

Az NFÜ tájékoztatása szerint az új pályázat egyes feltételeit az Új Széchenyi-tervhez igazodva, valamint a program eddigi működésének tapasztalatai alapján módosították. A pályázat lezárására legkorábban 2012. december 31-én kerülhet sor. A pályázat meghirdetésekor a hitelprogramokra a 2011–2015-ös évekre a Gazdaságfejlesztési operatív programban (GOP) 48,595 milliárd forint, a Közép-Magyarországi operatív programban (KMOP) 7 milliárd forint keret áll rendelkezésre.

(MTI)

komment

süti beállítások módosítása