HTML

2010.10.23. 02:02 amikeruletunk

Boldog születésnapot alelnök úr

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt XVIII.kerületi szervezete meglepetés szülinapi bulit szervezett 2010.október 15-én az IKSZ XVIII.kerületi alelnöke Kiss András számára a kerületi Polgárok Házában. A születésnapi bulin minden olyan személy részt vett meghívottként akik Kiss András életében meghatározó szerepet töltöttek be az elmúlt 25 év folyamán.

Ételről és italról a KDNP kerületi titkára Kiss István és felesége gondoskodott. Az étel és ital minősége kiváló volt, különösen a puncstorta és a egyedi házibor könyvelhetett el nagy sikert a jelenlévők között.
 
A szülinapos testvérével Kiss Róberttel a kerületi IKSZ csoport elnökével érkezett meg. Ezt követően sor került az ajándékok átadására mindenki kedveskedett apró-kisebb ajándékokkal. Chladek Tibor a kerületi Fidelitas alelnöke könyvvel míg Harangi Fülöp a kerületi IKSZ alelnöke egy lila ikszes gravírozott alelnöki tollal kedveskedett Kiss András számára.

Ennek végeztével mindenki elmondta első emlékét a szülinaposról majd baráti beszélgetésre és az étel ital elfogyasztására került sor.

IKSZ18ker

komment

süti beállítások módosítása